Out-of-the-box
Supremely flexible
Covers all types of assets
Unmatched ROI

Vedlikeholdssystem

Vil tilbyr det mest populære fleksible vedlikeholdssystemet i skyen for alle typer ressurser. Det er skalerbart og enkelt å bruke på alle typer enheter. Programvaren vår gjør det mulig for kundene våre å optimalisere oppetid, maksimere tilgjengeligheten av ressurser og sikre et trygt arbeidsmiljø. Kundene våre opplever en avkastning uten sidestykke på grunn av raske implenteringsprosesser, integrasjoner og programstyring.

Komplett vedlikeholdssystem

Ultimo vedlikeholdssystem har et bredt spekter av funksjoner for vedlikehold, sikkerhet (HMS), medisinsk ressursstyring og IT-tjenestestyring. Ultimo vedlikeholdssystem med sine forskjellige utgaver kan brukes både som et «klassisk» vedlikeholdssystem og som et altomfattende EAM-system. Kort sagt, med et vedlikeholdssystem tar du hånd om administrasjonen og vedlikeholdet av ressursene dine. Med et EAM-system tar du det noen skritt videre ved at du får kontroll over hele livssyklusen og kan integrere med andre systemer og prosesser.

Vedlikeholdssystem

Oppnå dine mål med EAM

I over 30 år har vi utviklet programvare for administrasjon av alle typer ressurser og anlegg. Kundene våre, som for det meste driver i sektorer som produksjon, helsevesen, logistikk, sivil infrastruktur og forsyningsverk, realiserer mange fordeler ved hjelp av programvaren vår.

Programvaren vår kan enkelt kobles til andre programmer, som ERP (Enterprise Resource Planning), ytelsesstyring av ressurser (Asset Performance Management), pakkesporing (Track & Trace), tingenes internett (IoT) og utvidet virkelighet (Augmented Reality). På grunn av vår ekspertise innen prosessoptimalisering, og fordi vi er engasjert i kundene våre, kan vi sikre at implementeringene våre er en bærekraftig suksess. Vi er markedsleder i mange segmenter i Nordvest-Europa, og vi har over 2000 kunder i 42 land verden rundt.

Hva er EAM-programvare?

Bedrifter bruker et EAM-system (Enterprise Asset Management), eller vedlikeholdssystem, til å administrere sine fysiske ressurser både innenfor og utenfor organisasjonen. Disse ressursene er selvfølgelig svært verdifulle. Det betyr at EAM er et tema som bør tas alvorlig av alle interessenter, særlig ledelsen. Med et vedlikeholdssystem kan vedlikeholdsavdelinger forbedre bruken og ytelsen av ressurser, holde vedlikeholdskostnader under kontroll og forlenge levetiden til installasjonene.

Hva er fordelen med et vedlikeholdssystem?

  • Øke oppetiden til ressursene dine. Planlegge vedlikeholdsaktivitetene dine på en ordnet måte, utføre forebyggende vedlikehold i tide og bruke de nyeste smarte teknologiene til å muliggjøre prediktivt vedlikehold.
  • Administrere ressursenes levetid. Ressursene dine representerer stor verdi. Derfor er det klok å optimalisere hele deres livssyklus på en proaktiv måte, slik at du kan maksimere avkastningen på ressursene på en ansvarlig og trygg måte.
  • Øke sikkerheten på arbeidsgulvet. Arbeid må utføres på en trygg måte under vedlikeholdsarbeid. Med vedlikeholdssystemet kan du koordinere HSE-policyen med arbeidstillatelser, LOTO (lås og merk) og hendelsesadministrasjon. Slik kan du overholde viktige regler og forskrifter på en bedre måte.
  • Administrere vedlikeholdskostnadene dine. Med et vedlikeholdssystem har du kontroll over kostnadene og vedlikeholdsbudsjettene dine. Med mobilt arbeid øker du effektiviteten og reduserer kostnadene enda mer.

Hvorfor velge Ultimo vedlikeholdssystem?

  • Kraftig programvare klar til bruk, med forhåndsdefinerte, bransjespesifikke løsninger. Avansert programvare som også er fleksibel og kan justeres til dine preferanser. Det er her Ultimo vedlikeholdssystem er sterkest.
  • For økt produktivitet kan vår brukervennlige programvare brukes på desktop, tablet og smarttelefoner.
  • Ultimo vedlikeholdssystem gir deg sikkerheten ved et fleksibelt og integrert system. Et system som kan vokse med organisasjonen og behovene dine. Alt i tråd med organisasjonens størrelse, modenhet og budsjett. Opplev enestående livsløpskostnader takket være raske implementeringsprosesser, integrasjoner og programstyring.
  • Over 2000 kunder i flere land og regioner overalt i verden nyter fordelene av programvaren hver dag. Ultimo vedlikeholdssystem er usedvanlig godt representert innen sektorene produksjon, logistikk, helsevesen, infrastruktur og forsyningsverk.

Se kritiske tegn. Sett i verk kritiske tiltak.

Ved hjelp av Ultimo vedlikeholdssystem kan du ta avgjørelser basert på fakta og administrere alle prosessene dine på best mulig måte på bakgrunn av riktig informasjon. Du iverksetter tiltak der du vil. Du bestemmer hva som skal skje med informasjonen du har. Derfor sørger Ultimo for at du også har alle tenkelige data til din disposisjon, på én enkelt brukervennlig plattform. Uansett hvilke KPI-er du setter, leder Ultimo deg til de rette data. Så du kan gi den rette responsen.

companies
choosing
Ultimo

Editions

We offer a subscription plan that meets your needs. With predefined industry solutions, we guarantee a best-practice solution for your industry. Out-of-the-Box, yet extremely flexible. Experience an unmatched ROI through quick implementations, seamless integrations and self-service application management.

Professional
Price on request
For organisations that want to benefit from a complete out-of-the-box solution for EAM. Industry-specific solutions for Technical Asset Management and Medical Asset Management are also available.
Editions
Enterprise
Price on request
For large organisations that want to have the complete platform at their disposal to leverage the maximum benefits from Ultimo. No compromises, everything included and complete!
Editions

Read more about Ultimo Enterprise Asset Management

Recent blog posts

Happy to help you at any time
Jeremiah Woodford VP Sales Americas
jeremiah.woodford@ultimo.com