Out-of-the-box
Supremely flexible
Covers all types of assets
Unmatched ROI

Fleksibel EAM-software

Vi tilbyder den #1 mest fleksible EAM Cloud-platform til alle typer aktiver. Den er skalerbar og nem at bruge på enhver enhed. Vores software gør det muligt for vores kunder at optimere oppetiden, maksimere aktivernes tilgængelighed og sikre et trygt arbejdsmiljø. Vores kunder får kort ROI på grund af hurtige implementeringsprocesser, problemfri integrationer og styring af applikationer.

Komplet Enterprise Asset Management-software

Ultimo EAM-software har en lang række funktioner til vedligeholdelse, sikkerhed (EHS), medicinske aktiver, infrastrukturaktiver og IT-servicestyring. Ultimo EAM-platformen kan med dens forskellige versioner bruges både som et ‘klassisk’ CMMS (vedligeholdssystem) og som et omfattende EAM-system. Med et vedligeholdssystem sørger du kort sagt for styring og vedligeholdelse af dine aktiver. Med et EAM-system går du nogle skridt videre ved at få kontrol over hele livscyklussen samt via integration med andre systemer / processer

Enterprise Asset Management

Nå dine mål med EAM

Vi har udviklet software til styring af alle typer aktiver og faciliteter i mere end 30 år. Vores kunder arbejder typisk inden for områder såsom produktion, farmaceutisk industri, logistik, civil infrastruktur og forsyningsselskaber, og de kender til de mange fordele ved vores software.

Vores software kan let integreres til andre applikationer såsom Enterprise Resource Planning (ERP), Asset Performance Management, Track & Trace, Internet of Things og Augmented Reality. Med vores ekspertviden inden for procesoptimering samt det engagement, vi har med vores kunder, sikrer vi, at vores implementeringer er bæredygtige og succesrige. Vi er markedsledere inden for mange segmenter i det nordvestlige Europa, og vi har mere end 2.000 kunder i 42 lande verden over.

Hvad er EAM-software?

Et Enterprise Asset Management (EAM)-system hjælper virksomheder med at administrere deres fysiske aktiver både inden for og uden for organisationen. Disse aktiver er naturligvis meget værdifulde. Det betyder, at Enterprise Asset Management er et emne, der skal tages alvorligt af alle interessenter, især ledelse og bestyrelse. Med et EAM-system kan vedligeholdelsesafdelinger forbedre brugen og ydeevnen af virksomhedens aktiver, holde øje med vedligeholdelsesomkostningerne og forlænge installationernes levetid.

Hvad er fordelene ved EAM-software?

  • Forlæng dine aktivers oppetid. Planlæg dine vedligeholdelsesaktiviteter på en struktureret måde, udfør forebyggende vedligeholdelse til tiden, og brug de nyeste intelligente teknologier til at muliggøre forebyggende vedligeholdelse.
  • Forøg virksomhedens aktivers levetid. De repræsenterer en stor værdi. Derfor er det en god idé at optimere deres livscyklus proaktivt. Så kan du maksimere dine aktivers afkast på en ansvarlig og sikker måde.
  • Forøg sikkerheden på arbejdspladsen. Arbejdet skal udføres sikkert, når det drejer sig om vedligeholdelsesarbejde. EAM-software giver dig mulighed for at koordinere din HSE-politik med arbejdstilladelser, LOTO (Lock Out, Tag Out) og hændelseshåndtering. På denne måde overholder du bedre de vigtigste lovgivninger og vedtægter.
  • Hold styr på dine vedligeholdelsesomkostninger. Med et EAM-system kan du holde øje med omkostningerne og dine vedligeholdelsesbudgetter. Med mobilt arbejde øger du effektiviteten og reducerer omkostningerne endnu mere.

Hvorfor vælge Ultimo EAM-software?

  • Stærk og innovativ software med foruddefinerede branchespecifikke løsninger. Software, der også er fleksibel og kan tilpasses dine præferencer. Det er her, Ultimo EAM-system er stærkest.
  • For at øge produktiviteten kan vores brugervenlige EAM-software bruges på desktop, tablet og smartphone.
  • Ultimo EAM-software sikrer dig et fleksibelt og integreret system. Et system, der kan vokse med din organisation og dine behov. Alt sammen i tråd med organisationens størrelse, modenhed og budget. Få overblik over de samlede driftsomkostninger med hurtige implementeringsprocesser, problemfri integration og styring af applikationer.
  • Mere end 2.000 kunder i adskillige lande verden over nyder hver dag godt af fordelene ved softwaren. Ultimo EAM-system er usædvanligt stærkt repræsenteret inden for produktion, logistik, farmaceutisk industri, infrastruktur og forsyningsselskaber.

Se de afgørende tegn. Tag de afgørende skridt.

Ultimos EAM hjælper dig med at træffe beslutninger baseret på fakta og med at styre hele din proces på den bedst mulige måde baseret på konkret information. Du griber til handling der hvor det er mest krævende. Du bestemmer, hvad der skal ske med de oplysninger, du har til rådighed. Ultimo stiller alle relevante data til din rådighed, på én brugervenlig platform. Uanset hvilke KPI’er du anvender, styrer Ultimo dig hen mod de rigtige data. Så kan du give det rigtige svar.

companies
choosing
Ultimo

Editions

We offer a subscription plan that meets your needs. With predefined industry solutions, we guarantee a best-practice solution for your industry. Out-of-the-Box, yet extremely flexible. Experience an unmatched ROI through quick implementations, seamless integrations and self-service application management.

Professional
Price on request
For organisations that want to benefit from a complete out-of-the-box solution for EAM. Industry-specific solutions for Technical Asset Management and Medical Asset Management are also available.
Editions
Enterprise
Price on request
For large organisations that want to have the complete platform at their disposal to leverage the maximum benefits from Ultimo. No compromises, everything included and complete!
Editions

Read more about Ultimo Enterprise Asset Management

Recent blog posts

Happy to help you at any time
Jeremiah Woodford VP Sales Americas
jeremiah.woodford@ultimo.com