Out-of-the-box
Supremely flexible
Covers all types of assets
Unmatched ROI

EAM-ohjelmisto

Tarjoamme # 1 joustavan EAM-pilvialustan kaiken tyyppiselle omaisuudelle, joka on skaalautuva ja helppo käyttää millä tahansa laitteella. Ohjelmistomme avulla asiakkaamme voivat optimoida käyttöajan, maksimoida käyttöomaisuuden saatavuuden ja varmistaa turvallisen työympäristön. Asiakkaamme kokevat vertaansa vailla olevan ROI:n nopean toteutusprosessin, saumattomien integrointien ja itsepalvelusovellusten hallinnan ansiosta.

Täydellinen yrityksen käyttöomaisuuden hallintaohjelma

Ultimo EAM-ohjelmistolla on laaja valikoima ominaisuuksia ylläpidon, turvallisuuden (EHS), lääkinnällisten resurssien, infrastruktuurin resurssien ja IT-palveluiden hallintaan. Ultimo EAM -alustaa ja sen eri versioita voidaan käyttää sekä ”klassisena” CMMS:nä (ylläpidon hallintajärjestelmä) että kattavana EAM-järjestelmänä. Lyhyesti sanottuna ylläpidon hallintajärjestelmällä huolehditaan käyttöomaisuuksien hallinnasta ja ylläpidosta. EAM-järjestelmän avulla voidaan päästä pidemmälle pitämällä valvontaa koko elinkaaren ajan ja integroimalla muiden järjestelmien/prosessien kanssa.

Yritysomaisuuden hallinta

EAM saavuttaa tavoitteesi

Yli 30 vuoden ajan olemme kehittäneet ohjelmistoja kaiken tyyppisten käyttöomaisuuksien ja investointien hallintaan. Asiakkaamme, jotka toimivat tyypillisesti aloilla, kuten valmistus, terveydenhuolto, logistiikka, siviili-infrastruktuuri ja palvelut, saavat suurta hyötyä ohjelmistostamme.

Ohjelmistomme voidaan yhdistää helposti muihin sovelluksiin, kuten yritystoiminnan resurssien suunnittelu (ERP), käyttöomaisuuden suorituskyvyn hallinta, paikannus ja seuranta, esineiden internet ja lisätty todellisuus. Prosessioptimoinnin asiantuntemuksestamme ja sitoutumisestamme asiakkaiden kanssa varmistamme, että toteutuksemme ovat kestävää menestystä. Olemme markkinajohtaja monilla aloilla Luoteis-Euroopassa, ja meillä on yli 2 000 asiakasta 42 maassa ympäri maailmaa.

Mitä EAM-ohjelmisto on?

Enterprise Asset Management (EAM) -järjestelmä auttaa yrityksiä hallitsemaan fyysistä käyttöomaisuuttaan sekä organisaation sisällä kuin sen ulkopuolella. Luonnollisesti nämä varat ovat erittäin arvokkaita. Tämä tarkoittaa, että yrityksen käyttöomaisuuden hallinta on aihe, johon kaikkien sidosryhmien, erityisesti hallituksen, tulee suhtautua vakavasti. EAM-järjestelmän avulla ylläpito-osastot voivat parantaa omaisuuden käyttöä ja suorituskykyä, pysyä ylläpitokustannusten yläpuolella ja pidentää asennusten käyttöikää.

Mitkä ovat EAM-ohjelmiston edut?

  • Lisätä varojen käytettävyyttä. Suunnittele ylläpitotoiminnot järjestyksessä, suorita ennakoiva ylläpito hyvissä ajoin ja käytä uusinta älykästä tekniikkaa ennakoivan kunnossapidon mahdollistamiseksi.
  • Hallitse omaisuutesi käyttöikää. Omaisuutesi edustavat suurta arvoa. Siksi haluat optimoida ennakoivasti niiden koko elinkaaren. Jotta voit maksimoida omaisuutesi tuoton vastuullisesti ja turvallisella tavalla.
  • Paranna työtason turvallisuutta. Työt on suoritettava turvallisesti huoltotöiden aikana. EAM-ohjelmiston avulla voit koordinoida HSE-käytäntöä työlupien, LOTO (Lock Out, Tag Out) ja tapahtumien hallinnan kanssa. Tällä tavoin noudatetaan paremmin keskeistä lainsäädäntöä ja asetuksia.
  • Hallitse ylläpitokustannuksiasi. EAM-järjestelmän avulla voit pitää yllä kustannuksia ja ylläpitobudjettejasi. Liikkuvan työskentelyn avulla voit lisätä tehokkuutta ja vähentää kustannuksia entisestään.

Miksi valita Ultimo EAM-ohjelmisto?

  • Tehokas valmiiksi asennettava ohjelmisto ennalta määritetyillä toimialakohtaisilla ratkaisuilla. Huippuluokan ohjelmisto, joka on myös joustava ja joka voidaan säätää mieltymystesi mukaan. Siinä Ultimon EAM-järjestelmä loistaa.
  • Tuottavuuden lisäämiseksi käyttäjäystävällistä EAM-ohjelmistoa voidaan käyttää pöytätietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.
  • Ultimon EAM-ohjelmisto antaa sinulle varmuuden joustavasta ja integroidusta järjestelmästä. Järjestelmä, joka voi kasvaa organisaatiosi ja tarpeidesi mukaan. Kaikki sopusoinnussa organisaatiosi koon, kehityksen ja budjetin kanssa. Asiakkaamme kokevat vertaansa vailla olevan ROI:n nopean toteutusprosessin, saumattomien integrointien ja itsepalvelusovellusten hallinnan ansiosta.
  • Yli 2 000 asiakasta useissa maissa ja kaikilla alueilla maailmassa nauttii ohjelmiston eduista päivittäin. Ultimon EAM-järjestelmä on poikkeuksellisen hyvin edustettu tuotanto-, logistiikka-, terveydenhuolto-, infrastruktuuri- ja yleishyödyllisillä aloilla.

Tarkkaile vitaaleja merkkejä. Tee vitaaleja toimia.

Ultimon EAM auttaa sinua tekemään tosiasioihin perustuvia päätöksiä ja hallitsemaan prosessiasi parhaalla mahdollisella tavalla välttämättömien tietojen perusteella. Teet toimia missä haluat. Sinä päätät, mitä tapahtuu käytettävissänne oleville tiedoille. Joten Ultimo varmistaa, että sinulla on myös kaikki kuviteltavissa olevat tiedot käytettävissäsi. Yhdellä käyttäjäystävällisellä alustalla. Minkä KPI:n valitsetkin, Ultimo ohjaa sinut oikeisiin signaaleihin. Joten voit antaa todellisen vastauksen.

companies
choosing
Ultimo

Editions

We offer a subscription plan that meets your needs. With predefined industry solutions, we guarantee a best-practice solution for your industry. Out-of-the-Box, yet extremely flexible. Experience an unmatched ROI through quick implementations, seamless integrations and self-service application management.

Professional
Price on request
For organisations that want to benefit from a complete out-of-the-box solution for EAM. Industry-specific solutions for Technical Asset Management and Medical Asset Management are also available.
Editions
Enterprise
Price on request
For large organisations that want to have the complete platform at their disposal to leverage the maximum benefits from Ultimo. No compromises, everything included and complete!
Editions

Read more about Ultimo Enterprise Asset Management

Recent blog posts

Happy to help you at any time
Jeremiah Woodford VP Sales Americas
jeremiah.woodford@ultimo.com