Het nr. 1 flexibele EAM cloud platform.

Enterprise Asset Management software met een ongeëvenaarde ROI. Vergroot de grip op uw assets, realiseer een hogere uptime, beheers de kosten en creëer een veilige en gezonde werkomgeving. See vital signs, take vital action.

Maak kennis met ons platform
Krijg direct inzicht vanuit de markt EAM Trendrapport 2021
Één EAM platform.

Één EAM platform.
Talloze processen.

Ultimo biedt standaard veel rijke functionaliteiten. Voor plannen, monitoren, optimaliseren, uitvoeren. Voor het volgen van bijvoorbeeld de benodigde onderhoudswerkzaamheden. Voor ‘vaste’ of ‘bewegende’ assets. Met de bijbehorende prioriteiten, vaardigheden, materialen, tools en informatie. Met geïntegreerde modules op het gebied van HSE/EHS, Operations, Facility en IT Service Management. Volledig schaalbaar. Vier productversies. Altijd de juiste ondersteuning op desktop, tablet en smartphone, passend bij uw behoeftes en binnen uw budget.

Bekijk onze edities

Be inspired!

Het aantal klanten dat we in staat stellen om de hands-on-tool tijd te optimaliseren, de prestaties van de assets te maximaliseren en de gezondheid en veiligheid te waarborgen, is de 2000 al gepasseerd. Laat u inspireren door onze klanten en vind een relevante case study. Lees meer over onze prijzen en versies. Of verdiep u in de mogelijkheden van de verschillende modules van onze software.

Bedrijven die Ultimo inzetten

Demo aanvragen