Onze vacatures

  Hieronder vind je een overzicht van de openstaande vacatures. Wil je meer weten over werken bij onze organisatie, scroll dan verder naar beneden en lees meer over onze organisatie, onze bedrijfscultuur, de carrièremogelijkheden, de arbeidsvoorwaarden en de ervaringen van enkele collega's.

  Accountmanager

  40 uur, Mechelen

  Implementatie Consultant

  40 uur, Mechelen

  Open sollicitatie

  Als jouw gewenste vacature er niet bij staat, aarzel dan niet om een open sollicitatie te doen. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar goede en fijne collega's die onze teams komen versterken en graag willen bijdragen aan onze groei ambities. We hebben dan wel jouw CV nodig, zodat we kunnen bekijken welke functies aansluiten bij jouw wensen en kwaliteiten.

  Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage?
  Neem dan ook contact ons op en dan bekijken we of we een geschikte opdracht voor je hebben.

  Hoe is het om bij Ultimo te werken?

  Dat werken bij Ultimo niet iets alledaags is, bewijst het lage personeelsverloop al lange tijd. Veel collega’s werken dan ook al talrijke jaren met veel plezier bij Ultimo. Ontdek hier wat werken bij Ultimo zo bijzonder maakt.

  Hoe is het om bij Ultimo te werken?

  Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

  Werken bij Ultimo is werken met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Opleiding & ontwikkeling

  Om onze gezamenlijke ambities waar te maken, zijn we ervan overtuigd dat we moeten investeren in de carrièremogelijkheden van jou als medewerker van Ultimo. Je wilt niet alleen groeien in je werk, maar ook vind je het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Dat is alleen mogelijk als er voor jou genoeg uitdaging is in je baan.

  Lees meer

  Inspirerende collega's

  Ben je nieuwsgierig hoe werken bij Ultimo door de eigen medewerkers wordt ervaren? Lees dan hier de beweegredenen, de ervaringen uit de praktijk en de ambities van diverse Ultimo collega’s en laat je inspireren.

  Onze cultuur

  Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een betrokken, open en informele sfeer. Dat kan eigenlijk ook niet anders met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar! Als jong team zetten we onze schouders eronder, blijven we met beide benen op de grond staan en streven we naar een open werksfeer. Ter versterking van de onderlinge band hechten wij veel waarde aan gezamenlijke activiteiten.

  Lees meer

   Ultimo als jouw werkgever

   • Investering in jouw groei en ambitie
   • Persoonlijke groei
   • Betrokken collega's
   • Informele werksfeer
   • Ruim pakket collectieve verzekeringen
   • Internationale werkomgeving
   • Uitgebreid inwerktraject
   • Aandacht voor elkaar
   • Flexibele werktijden
   • Al 30 jaar een betrouwbare werkgever

   Wie zijn wij?

   Ultimo is een van origine Nederlands bedrijf, dat zich sinds 1988 toelegt op het ontwikkelen, verkopen en ondersteunen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Onze producten worden in meerdere landen en in vele uiteenlopende branches gebruikt, zoals industrie, zorgsector, logistiek & transport, zakelijke dienstverlening, onderwijs en overheid. Wij zijn een betrokken, informele, flexibele en gedreven organisatie met meer dan 230 enthousiaste en kundige collega’s die opereren vanuit 3 vestigingen in Nederland (190), België (20) en Duitsland (20). Kenmerkend voor onze organisatie is de open werksfeer, waarin een goede onderlinge verhouding centraal staat.

   Vragen? Bel of mail ons


    

   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: jobs@ultimo.com