Zorg

Dankzij de opgebouwde ervaringen bij meer dan 100 ziekenhuizen, bieden wij passende ondersteuning voor Maintenance Management, Biotechniek, Health, Safety & Environment (HSE), Facility Management en IT Service Management. Wat Ultimo naast deze integrale ondersteuning uniek maakt, is de gespecialiseerde oplossing (samen met klanten ontwikkeld) op het gebied van medische technologie.

Vraag meer informatie aan
 

  Verbeter de kwaliteit van de zorg en de efficiency

  Goede apparatuur, hulpmiddelen, faciliteiten en IT-assets zijn van levensgroot belang binnen de zorg. Gedegen beheer en onderhoud is dan ook topprioriteit voor de zorg. De overheid onderschrijft het belang hiervan door diverse accreditaties zoals NIAZ, JCI en ACI.

  Desondanks wordt van zorginstellingen verwacht dat de zorgverlening steeds efficiënter wordt uitgevoerd om kosten te besparen. Een lastige uitdaging, maar met Ultimo kunt u deze aan! Daarnaast verbetert u uw dienstverlening aan uw interne klanten, zodat de klanttevredenheid een extra impuls krijgt. 

  Uw voordelen met de Ultimo software:


  • Vergroot de klantgerichtheid van uw servicedesk en  biedt uw klanten ook mogelijkheden voor Self Service
  • Verbeter uw controle over het beheer en (langetermijn) onderhoud van vastgoed, ruimtes en (gebouwgebonden) installaties
  • Maak uw IT-middelen en CMDB inzichtelijk en ondersteun uw helpdesk bij eerstelijns en tweedelijns support
  • Stel uw facilitaire en technische dienst in staat om kostenbesparingen door te voeren

  Ondersteun risico- en veiligheidsmanagement met medische technologie software

  De Ultimo module Medische Technologie levert een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van regie en beheer met betrekking tot de medische technologie. De tool helpt ziekenhuizen met een beter risicomanagement en juiste borging van periodieke (onderhouds)activiteiten, waarbij gewerkt wordt met instrumentsoorten en de Nederlandse AOC-codering of Franse CNEH-codering. De kracht van de medische technologie software zit niet alleen in die functionaliteiten die de werkzaamheden van de biotechnische dienst ondersteunen. Het zorgverlenend personeel en managers worden eveneens bij het onderhoudsproces van het medisch instrumentarium betrokken, zodat de verantwoordelijkheden op de juiste plaats gedragen kunnen worden.

  Lees meer over de module Medische Technologie

   

   

  Samen bereikt u meer: maak kennis met OPERA

  In verband met onderhoudsprotocollen hebben de collega’s in de meeste ziekenhuizen dezelfde problematiek: ieder moet met beperkte middelen en personeel de bedrijfszekerheid, nauwkeurigheid en veiligheid van medische technologie kunnen garanderen en borgen. Om de inspanningen en resultaten te delen, hebben zes toonaangevende ziekenhuizen de handen in elkaar geslagen en het SaaS-platform OPERA (Onderhoudsprotocollen En Risicoanalyse) geïntroduceerd. Met OPERA beschikt u over een online database met duizenden instrumentsoorten, risicoclassificaties, onderhoudsschema’s, documenten en CE-attesten. Volledig geïntegreerd in de module Medische Technologie van Ultimo.

  Vraag meer info aan

  Binnen de zorg worden de volgende oplossingen van Ultimo veel gebruikt

  Enkele klanten in deze sector

  “Minder tijd kwijt aan zoeken en minder misverstanden.”

  “UZA is met Ultimo klaar voor de toekomst.”

   

  "Met behulp van Ultimo bereiken wij ons ultieme doel."
  AZ Sint-Lucas

  “Ultimo heeft ons leven vereenvoudigd”
  UZ Brussel

   Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram van Laeken
   Sales Engineer

   Tamara Vrancken-Visschers
   Account Manager

   Wim de Beer
   Manager Sales


   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144