Milieu & energie

De aandacht voor duurzaamheid bij de energieopwekking en milieudienstverlening is de laatste jaren veel groter geworden. Om de duurzaamheid van de organisaties in deze sectoren te bevorderen, biedt Ultimo oplossingen om het beheer en onderhoud te optimaliseren.

Vraag meer informatie aan
 

  Lean bedrijfsvoering met rendementsverbetering

  Om de duurzaamheid in deze sectoren te verbeteren, zijn er veel investeringen gedaan in het ontwikkelen van schone installaties, bedrijfsmiddelen en voertuigen. Om de winstgevendheid te behouden of te bevorderen is het dan ook zaak om een zo ‘lean’ mogelijke bedrijfsvoering na te streven. De Ultimo software biedt op het gebied van asset management de juiste ondersteuning om het rendement te verbeteren.

  De Asset Management oplossingen van Ultimo dragen in belangrijke mate bij aan het doorvoeren van optimalisaties bij het periodieke onderhoud en storingsonderhoud. De toepassing van predictief onderhoud en andere moderne onderhoudsmethodieken kan naadloos ingepast worden. Met een professionele aanpak wordt het inzicht vergroot en worden voorwaarden geschapen om kosten te besparen.

  Uw voordelen met Ultimo software:


  • Meer inzicht en grip op uw assets en efficiënt onderhoud
  • Downtime verlaging, performance verbetering en levensduurverlenging van assets
  • Diverse standaard interfaces met andere bedrijfssoftware (ERP) en besturingssystemen (MES) om de efficiency te vergroten
  • Ook inzetbaar bij het beheer van uw IT-assets en voertuigen

  Meer grip op wet- en regelgeving en de veiligheid

  Binnen het bedrijfsleven is terecht veel aandacht voor veiligheid, zowel voor afnemers als voor medewerkers. Met de Ultimo software bent u eenvoudig in staat om de algemene en specifieke  wet- en regelgeving voor uw sector overzichtelijk te borgen. De Ultimo software biedt niet alleen concrete oplossingen voor de asset/maintenance manager, maar ook voor de HSE/safety manager. Zo krijgt u naast meer controle over beheer en onderhoud, ook meer greep op de veiligheid binnen uw organisatie.

  Binnen deze sectoren worden de volgende oplossingen van Ultimo veel gebruikt

  Enkele klanten in deze sectoren


  Enecogen

   Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram van Laeken
   Sales Engineer

   Tamara Vrancken-Visschers
   Account Manager

   Wim de Beer
   Manager Sales


   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144