Dienstverlening

In de (zakelijke) dienstverlening is het belangrijk om concurrerend te opereren. Uw processen gericht op gebouwen, ruimtes en bedrijfsmiddelen en het afhandelen van facilitaire werkzaamheden dienen dan ook strak en klantgericht te worden georganiseerd. Met Ultimo is dat voor iedere organisatie mogelijk.

Vraag meer informatie aan
 

  Alle informatie over gebouwen, bedrijfsmiddelen en werkorders op één centrale plek

  De dienstensector vertegenwoordigt bijna driekwart van het nationaal inkomen. Deze grote en diverse sector bestaat uit grote bekende bedrijven, maar bevat vooral heel veel kleinere ondernemingen. Het is van groot belang dat de dagelijkse operatie zich kan focussen op de dienstverlening naar klanten toe en zo min mogelijk last heeft van randzaken. Daarom moeten zij op facilitair gebied op een pragmatische en efficiënte wijze ondersteund worden.

  Met FMIS Ultimo heeft u een gebruiksvriendelijke tool in handen, waarmee u in staat bent om meer grip te krijgen op de facilitaire processen, bedrijfsmiddelen en gebouwen binnen uw organisatie. Door alle informatie op één centrale plek te beheren heeft u altijd overzicht en kunt u de klantgerichtheid vergroten. Daarnaast kunnen uw collega’s middels Self Service eenvoudig hun meldingen en wensen bij u kenbaar maken en de voortgang volgen.

  Uw voordelen met de Ultimo software:


  • Alle informatie over bedrijfsmiddelen snel en voor iedereen inzichtelijk
  • Inzicht en grip op contracten en leveranciers om werkzaamheden te stroomlijnen
  • Overzicht van alle (openstaande) activiteiten
  • Gebruiksvriendelijke Self Service webpagina’s om de klantgerichtheid te vergroten

  Geschikt voor huurder en eigenaar

  Of u nu huurt of uw vastgoed in eigen beheer heeft, met de facility management software van Ultimo vergroot u het inzicht in het/de gebouw(en) en ruimtes en weet u wat er speelt. U komt minder voor vervelende verrassingen te staan en lift u uw (interne) dienstverlening naar een hoger niveau.

  Ook verantwoordelijk voor het (meerjaren) onderhoud of verduurzamen van uw vastgoed? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die de Ultimo software u biedt voor het maken van meerjaren onderhoudsbegrotingen. Maak uw onderhoud op lange termijn inzichtelijk en stel een gedegen en onderbouwd jaarplan op om de uitvoering van de onderhoudsactiviteiten gecontroleerd uit te (laten) voeren.

  Binnen de zakelijke dienstverlening worden de volgende oplossingen van Ultimo veel gebruikt

  Enkele klanten in deze sector

  "De klant staat centraal met behulp van FMIS Ultimo."

  "Eén platform om reserveringen en jobs af te handelen."
  TUI Belgium

   Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram Van Laeken
   Sales Engineer

   Nick Goossens
   Account Manager

   Wim de Beer
   Manager Sales


   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144