HSE software

De HSE software van Ultimo ondersteunt u bij uw processen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu. Niet alleen richt u uw processen efficiënter in, u bent met de modules uit de HSE-suite ook beter in staat om aan te tonen dat u aan belangrijke wet- en regelgeving (bijv. Serveso II) voldoet.

Voordelen van de Ultimo HSE Software:

 • Een complete suite bestaande uit meerdere HSE software modules.
 • Verbeter de veiligheid op de werkvloer.
 • Vergroot uw inzicht, zet dit om in actie en verkrijg meer grip op risico's.
 • Eén integrale oplossing voor HSE en Maintenance om kosten te besparen.
 

   

   

  HSE-incidentenbeheer

  Met de module Ultimo HSE-incidentenbeheer ondersteunt u het proces van melding, behandeling en evaluatie van HSE-incidenten op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu. De (standaard) managementrapportages zorgen ervoor dat u trends met betrekking tot uw HSE-incidenten kunt ontdekken en analyseren, met als doel te leren van incidenten en het aantal (en de impact van) incidenten te verminderen.

  Lees meer

  ​Indienststelling

  Met de module Indiensstelling beheert uw indienststellingsdossiers op eenduidige wijze, borg het controleproces en toon op elk moment aan dat u aan de verplichtingen voldoet. Resultaat is een efficiënte werkwijze om arbeidsmiddelen op een veilige wijze in dienst te stellen. 

  Lees meer

   

  Lockout Tagout

  Met Lockout Tagout (LOTO) kan het onverwacht inbedrijfstellen van installaties of apparatuur tijdens onderhouds- of herstelwerkzaamheden worden voorkomen. Het veiligstellen van installaties door het volgen van een LOTO-procedure is daarmee een essentieel onderdeel in het creëren van een veilige werkomgeving. Wanneer er Lockout Tagout van toepassing is, kan dit (bij de werkvoorbereiding) op de job of werkvergunning worden aangegeven. 

  Lees meer

  Management of Change

  Met de module Management of Change wordt ondersteuning geboden aan het proces van Management of Change binnen uw organisatie. Hierdoor is het mogelijk om modificaties aan te vragen en op gestructureerde wijze op te volgen. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het voldoen aan onder andere de BRZO-wetgeving (Besluit Risico’s Zware Ongevallen).

  Lees meer

   

  Wachtoverdracht

  Met de module Wachtoverdracht beschikt u over een digitaal logboek, waarin de communicatie tussen operators van assets en andere belanghebbenden wordt uitgewisseld. De meerwaarde om deze meldingen in Ultimo onder te brengen ligt in het geïntegreerde inzicht dat wordt gecreëerd: storingen, technische werkzaamheden en opmerkingen van operators die anders niet in Ultimo terecht waren gekomen.

  Lees meer

  Werkvergunningen

  De module Werkvergunningen ondersteunt het proces van het beheren en uitgeven van werkvergunningen, wat voor veel organisaties een belangrijk onderdeel is bij het bevorderen van een veilige werkomgeving. Door de inzet van de module behaalt u extra voordeel bij de integratie van werkorders en werkvergunningen, waardoor het werkvergunningenproces gestroomlijnd en efficiënt verloopt.

  Lees meer

  Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

   

  We staan ook telefonisch voor u klaar

  Annelies Van Den Houte
  Inside Sales

  René De Buyser
  Inside Sales

  Wim de Beer
  Manager Sales


  Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144