Sinds 1988 experts op het gebied van procesoptimalisatie

Sedert 1988 zijn wij al actief is in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Wij mogen ons in diverse marktsegmenten met de softwareproducten voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet en Infra Asset Management tot de marktleiders rekenen. De zetel in België in Mechelen heeft haar deuren geopend in 2006.

 

  Onze missie

  Het is onze missie om onze opdrachtgevers te ondersteunen in doelmatig facilitair, technisch en IT-beheer, door middel van een gebruiksvriendelijke, zich door flexibiliteit onderscheidende, standaard softwaretool en de daaraan gerelateerde klantgerichte dienstverlening.

   

  Zeven redenen om te kiezen voor Ultimo

  1. Omdat de procesoptimalisatie van ondersteunende diensten de kern is van onze software. Hierdoor houdt u meer tijd over om uw primaire activiteiten in goede banen te leiden.
  2. Omdat u met onze software en diensten beter in staat bent om kosten te beheersen, output te optimaliseren, aan regelgeving en certificering te voldoen en de klanttevredenheid te vergroten.
  3. Omdat u de beschikking krijgt over bewezen standaard business software, die gegarandeerd het meest flexibel is in zijn soort.
  4. Omdat de Ultimo software integraal ondersteuning kan bieden bij al uw ondersteunende diensten.
  5. Omdat de software goed aansluit bij uw praktijk. De software is immers ontwikkeld in samenspraak met verschillende klanten en marktpartijen.
  6. Omdat wij geloven dat betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en bij elkaar een basisvoorwaarde van uw en ons succes is.
  7. Omdat al meer dan 1.500 opdrachtgevers in binnen- en buitenland dagelijks de bovenstaande redenen ervaren.


  Vier vestigingen in vier landen

  Naast de hoofdvestiging in Nederland (Nunspeet, Gelderland) zijn wij ook met een vestiging vertegenwoordigd in onze buurlanden België (Mechelen), Duitsland (Dinslaken) en het Verenigd Koninkrijk (Manchester). De software is beschikbaar in meerdere talen, dus wij zijn ook in staat om te leveren in andere dan genoemde landen.

  Contactgegevens

  Rekening houden met de maatschappij

  In algemene zin probeert Ultimo Software Solutions bv bij iedere bedrijfsbeslissing rekening te houden met de belangen van de betrokken stakeholders, waarbij een optimale mix tussen economische, ecologische en sociale waarden nagestreefd wordt. Dit uit zich onder meer in een integere wijze van zakendoen, het leveren van kwaliteit en continuïteit voor klanten, het bieden van een prettige en respectvolle werkomgeving voor medewerkers, een solide rendement voor aandeelhouders, diverse milieubesparende activiteiten en langdurige en duurzame relaties met leveranciers. Iedere bedrijfsbeslissing wordt genomen met respect voor wetgeving en (internationale) gedragsnormen. Vraag bij ons een actueel overzicht op van genomen concrete MVO-maatregelen.

  Download leaflet

   

   

  Partners

  Ultimo Belgium bvba hecht veel waarde aan innovatieve samenwerkingen met partners om zo optimale procesondersteuning bij klanten te realiseren en meer rendement uit het gebruik van software te halen.

  Bekijk alle partners

  Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

   

  We staan ook telefonisch voor u klaar

  Bram Van Laeken
  Sales Engineer

  Dimitri Raes
  Zaakvoerder

  Wim de Beer
  Manager Sales


  Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144