Ervaar de praktijk bij onze Maintenance Management klanten

Al sinds 1988 bieden wij pragmatische oplossingen op het gebied van Maintenance Management. Graag stellen wij een kleine selectie van de klanten aan u voor. In eigen woorden vertellen zij u wat werken met Ultimo voor hen betekent.

 

   

   

  Pralibel

  Pralibel is een producent van kwalitatief hoogwaardige pralines. Op topdagen wordt er tot 10 ton aan pralines per dag geproduceerd en ingepakt. Automatisering en informatisering speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van het productieproces.

  Serge Demeyere: "De investering in Ultimo heeft voor Pralibel al minstens het dubbele opgeleverd."

  Bekijk de hele case

  Recticel Insulation

  Dertig bestaande software-applicaties vervangen door één CMMS. Het lijkt wellicht onmogelijk, toch is Recticel Insulation in Wevelgem precies daarin geslaagd.

  Piet Gabriel: “Doorslaggevend voor deze keuze waren vooral de flexibiliteit van de software, de gebruiksvriendelijkheid, de rapportagemogelijkheden en het feit dat alle toepassingen mogelijk moesten zijn in één centrale applicatie.”

  Bekijk de hele case


   


  Coldset Printing Partners

  Coldset Printing partners, dagelijkse drukker van meer dan 400.000 verschillende kranten maakt al meer dan 10 jaar tevreden gebruik van Ultimo om het onderhoud goed te regelen en de uptime te maximaliseren.

  Pascal Coenen: “Het ganse onderhoudsteam is enthousiast over de software en samen zorgen wij gedisciplineerd voor serieus preventief onderhoud.”

  Bekijk de hele case

  Total Belgium / Arteco

  De Business Policy van Total/Arteco schrijft onder andere voor dat de medewerkers van de organisatie: de gezondheid, de veiligheid en het milieu moeten beschermen, moeten zorgen dat werkzaamheden op orde zijn voor audits en optimale prestaties moeten leveren.

  Hoe zorgt de afdeling ervoor dat aan de speerpunten uit de policy kan worden voldaan? En op welke manier kunnen zij dit vervolgens aantonen? Ultimo Maintenance Management biedt uitkomst. Er wordt niet alleen aan de Business Policy voldaan, maar door het mobiel werken met Ultimo is er ook een grote efficiencywinst geboekt.

  Bekijk de hele case

  Cofely


   


  Incotec

  Amcor

  Amcor Flexibles, de grootste verpakkingsonderneming in de wereld, maakt sinds 2009 intensief gebruik van Ultimo Maintenance Management. De Ultimo software heeft gezorgd voor kennisborging, keuze-onderbouwing en analyse- mogelijkheden, maar bovenal voor tijd- en kostenreductie.

  Stefaan van den Bossche: "Ons maintenance management is tegenwoordig volledig geïntegreerd. Alle data, planning en kosten worden centraal in één systeem geregistreerd."

  Bekijk de hele case

  Betafence

  In ruim 130 jaar is Betafence NV uitgegroeid van producent van afsluitingen, naar een wereldwijde aanbieder van perimeter beveiligingsoplossingen. De productie-plant in het Belgische Zwevegem onderscheidt zich als competence center en de technische dienst wilde een cultuuromslag maken van voornamelijk correctief onderhoud naar preventief onderhoud.

  Marc Vanpoecke: "In één jaar tijd is ons periodieke onderhoud met maar liefst 40% toegenomen ten opzichte van de oude situatie. We zijn ervan overtuigd dat we deze goede lijn met behulp van Ultimo voort kunnen zetten."

  Bekijk de hele case

  jmhuber

  Enkele andere Maintenance Management gebruikers


  “Alle onderhoudsinformatie geborgd.”


  Agristo


  FrieslandCampina

   Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram Van Laeken
   Sales Engineer

   Mike Timmerman
   Account Manager

   Wim de Beer
   Manager Sales


   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144