Eén systeem voor IT Service Management & Maintenance Management

Maakt het mogelijk om aantal applicaties te reduceren en flink te besparen.

 

  Volwaardige oplossing voor IT Service Management volgens ITIL

  Total/Arteco is in eerste instantie op zoek gegaan naar een CMMS-systeem om het beheer en onderhoud aan de installaties en in het laboratorium te coördineren. Ook de IT-afdeling van het bedrijf wilde graag een professionaliseringsslag maken met beheersosftware. Ultimo biedt passende ondersteuning voor IT Service Management conform ITIL.

  Naast het beheer van de configuraries wordt de software gebruikt om binnengekomen incidenten op een nette en vlotte manier op te volgen en af te handelen. Voordat een melding wordt gedaan, kan de klant eerst kijken in een kennisboom, om te kijken of de melding al eerder is gemeld en wat de oplossing daarvoor is.

  Reeds behaalde resultaten:


  • Goed gevulde kennisboom, zodat aantal meldingen terugloopt
  • Beheer van ICT-middelen en configuraties voor meer structuur
  • Meerdere afdelingen profiteren van één centraal systeem

  De kracht van een integrale oplossing

  Met de software-oplossingen van Ultimo kan een breed spectrum aan beheersproblemen binnen organisaties worden verholpen. Binnen elke oplossing van Ultimo kunt u optioneel kiezen uit een set extra modules. Met deze modules kunt u de inzet van de software extra laten renderen.

  In het geval van Total/Arteco is gekozen om optioneel IT Service Management naast Maintenance Management  in te zetten. Wij staan graag tot uw beschikking voor een passend advies voor uw organisatie.

  Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

   

  We staan ook telefonisch voor u klaar

  Annelies Van Den Houte
  Inside Sales

  René De Buyser
  Inside Sales

  Wim de Beer
  Manager Sales


  Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144