Hoe gebruiken onze IT Service Management klanten Ultimo?

Verschillende soorten organisaties profiteren met de inzet van IT Service Management van meer efficiency bij de uitvoering van professioneel ITSM. Ervaar hoe onze klanten de software bijvoorbeeld inzetten op de helpdesk, bij het incidentenbeheer en bij het configuratiebeheer.

 

  Total Belgium

  Op de Total-site in Schoten is al heel wat jaren geleden gestart met de ingebruikname in de automatische ondersteuning van de IT-dienst, onderhoudsdienst en het laboratorium. Het onderhoud op de site is complex geworden. Er zijn assets die eigendom van Total zijn, terwijl andere dan weer tot de joint venture Arteco behoren.

  Frank Beckers: “Ook de IT-dienst was op zoek naar een manier om haar materialen en taken te beheren. Omdat de software zich daartoe leent, was het onnodig om in een aparte oplossing voor IT te investeren.”

  Bekijk de hele case

   

   

  Aeres

  De afdeling ICT & AV-media van Aeres in Dronten is kartrekker geweest bij de implementatie van Ultimo IT Service Management binnen de schoolorganisatie met ruim 1.500 studenten. Ook op facilitair gebied wordt de software integraal ingezet.

  Jean Pierre van Huizen: "Door het gebruik van Ultimo is de kwaliteit van de dienstverlening aanzienlijk vergroot. Daarnaast worden IT-assets nu volgens de ITIL-methodiek beheerd en is managementinformatie direct beschikbaar, dankzij een grote diversiteit aan rapportages.”

  Bekijk de hele case

  Enkele andere IT Service Management gebruikers

   

  ADB Airfield Solutions

   Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram Van Laeken
   Sales Engineer

   Mike Timmerman
   Account Manager

   Wim de Beer
   Manager Sales


   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144