Ervaar de praktijk bij onze Infra Asset Management klanten

Speciaal voor opdrachtgevers en -nemers in de infrasector is Infra Asset Management beschikbaar om de kostbare infrastructurele assets op gestructureerde wijze te beheren en te onderhouden. Bekijk hoe klanten in deze sector Ultimo succesvol inzetten.

 

   

   

  Rijkswaterstaat

  Meer dan 20 vestigingen (directies, water- en/of wegendistricten) van Rijkswaterstaat maken gebruik van Ultimo. Belangrijk element in het gebruik is het beheersen van prestatiecontracten en aansturen van onderaannemers.

  Edwin Boots: “Wij gebruiken Ultimo met name om de doorstroming te verbeteren en de veiligheid voor gebruikers van de objecten te waarborgen. Landelijk gezien worden bijvoorbeeld stroringen gecoördineerd verzameld en uitgezet bij de juiste aannemers.”

  Bekijk de hele case

  Waterschap de Dommel

  Sinds 2002 gebruikt Waterschap De Dommel Ultimo ter ondersteuning van dit onderhoudsproces aan de rioolzuiveringsinstallaties en de slibverwerkingsinstallatie. Ook op het gebied van projecten, de lange termijn asset planning, (uren)administratie en inkoop bewijst Ultimo zijn rol.

  Ed Herberigs: “Om een goed eindproduct af te leveren aan de klant, is het van vitaal belang dat wij goed grip houden op de techniek binnen onze organisatie. Dat lukt met Ultimo goed en dankzij slimme interfaces is ook een flinke daling van de administratieve last bereikt.”

  Bekijk de hele case

   

   

  Hoogheemraadschap van Rijnland

  Duizenden assets zorgen er dagelijks voor dat de 1,3 miljoen inwoners binnen het werkgebied van Hoogheemraadschap van Rijnland ook daadwerkelijk droge voeten houden en van schoon water kunnen genieten. Gedegen en professioneel asset management met behulp van Ultimo is een absolute vereiste om dit te kunnen garanderen.

  Peter van Leijenhorst: "De look & feel en de flexibiliteit van het systeem zijn uitzonderlijk in de markt."

  Bekijk de hele case

  Enkele andere Infra Asset Management gebruikers

  Engie

   Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram van Laeken
   Sales Engineer

   Tamara Vrancken-Visschers
   Account Manager

   Wim de Beer
   Manager Sales


   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144