Bekijk de toepassingen bij onze Fleet Management klanten

De Fleet Management software van Ultimo is vanuit de praktijk ontwikkeld en biedt de gebruikers dan ook bruikbare informatie om de operationele zaken te optimaliseren. Ervaar de belevingen van een selectie van de gebruikers.

    

  Stad Gent

  De Dienst Service en Logistiek, Departement FM van de stad Gent maakt sinds twee jaar gebruik van Ultimo Fleet Management voor uitgebreid vlootbeheer van ongeveer 950 voertuigen, bestaande uit stadsdiensten, politie en brandweer. De software vervangt een tiental separate bestanden en systemen.

  Jan van de Putte: “De gecombineerde inzet van de software voor zowel administratief als technisch beheer van de vloten en voertuigen maakt de software voor ons zeer bruikbaar. De rapportages stellen ons in staat om plannen te maken om de duurzaamheid verder te vergroten.”

  Bekijk de hele case

  Kuehne+Nagel

  Kuehne+Nagel is één van de grootste logistieke dienstverleners van Europa en maakt sinds 2004 gebruik van Ultimo. De inzet is breed: naast fleet, ook bij administratie en bij facilitair en technisch beheer.

  Gerard Vos: “Het doel van het gebruik van Ultimo is om de juiste beslissingen te kunnen nemen, zodat de levensduur van de company assets  wordt verlengd en de life time costs zo optimaal mogelijk worden gehouden.”

  Bekijk de hele case

   

   

  Van den Bosch Transporten

  Van den Bosch behoort tot de grotere ondernemingen in het wegtransport. Ultimo wordt toegepast bij het beheer van diverse bedrijfsmiddelen. Ook het onderhoud aan (trekkende) voertuigen wordt met behulp van Ultimo efficiënt uitgevoerd.

  John Splinters: “Ons doel is om met zo min mogelijk administratieve handelingen, zoveel mogelijk informatie te vergaren om verantwoorde beslissingen te nemen en adequaat onderhoud te plegen.”

  Bekijk de hele case

  Emons Group

  Sinds 2010 maakt het vooruitstrevende Emons Group gebruik van Fleet Management om alle aspecten van Fleet Management, verspreid over Europa, te ondersteunen.

  Rogier Reiniers: “Ultimo heeft zijn intrede gedaan ter vervanging van twee andere applicaties en diverse Excel-toepassingen. De belangrijke data inzake beheer en onderhoud van de Fleet staan nu centraal in Ultimo. Een flinke efficiencyslag voor onze organisatie.”

  Bekijk de hele case

  Enkele andere Fleet Management gebruikers

   

  Leefmilieu Brussel

   

  Van Moer Group

   Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram Van Laeken
   Sales Engineer

   Nick Goossens
   Account Manager

   Wim de Beer
   Manager Sales


   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144