Ervaar de praktijk bij onze Facility Management klanten

Vele organisaties zetten de Ultimo FMIS in om op efficiënte en klantvriendelijke wijze ondersteuning te bieden aan de facilitaire processen. Graag stellen wij een kleine selectie van de klanten aan u voor. In eigen woorden vertellen zij u wat werken met Ultimo betekent.

 

   

   

  AZ Sint-Lucas

  Het AZ Sint-Lucas zet Ultimo in ter ondersteuning van alle facilitaire aspecten binnen het ziekenhuis. Dit gaat van infrastructuur en gebouwen, tot de keuken en schoonmaak, maar ook het beheer van medische toestellen en IT-middelen. Ultimo speelt een rol bij het bijhouden, registreren en opvolgen van de gerelateerde activiteiten.

  Mathieu Massart: "Door toestellen te gaan inventariseren en classificeren kunnen we preventief onderhoud plannen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat toestellen veilig zijn voor gebruik.

  Bekijk de hele case

  Christelijke Mutualiteit Midden-Vlaanderen

  Bij de Christelijke Mutualiteit Midden-Vlaanderen biedt Ultimo één softwareplatform, waarmee alle ondersteunende processen in het kader van gebouwbeheer, onderhoud, IT-configuraties, reserveringen, bestellingen en contracten integraal worden beheerd.

  Stijn van de Velde: "Het voordeel voor onze klanten is enorm. Via een portal kunnen zij bestellingen doen, storingen melden, reserveringen aanmaken, etc. We kunnen de klanten nog beter servicen en dat is belangrijk, want de klant staat altijd centraal."

   

   

  Universiteit Hasselt

  Ultimo Facility Management wordt bij de Universiteit Hasselt ingezet ter ondersteuning van het meldingenbeheer, sleutelbeheer en de IT bestellingen. Inmiddels zijn er ruim 10.000 meldingen in Ultimo geregistreerd.

  Ilse Saenen: "We hebben onlangs een upgrade uitgevoerd naar Ultimo versie 10. De vertrouwde Ultimo-flexibiliteit is ondervangen met de Ultimo Workflow Designer, een mooie tool. In de nabije toekomst denken we aan het in gebruik nemen van de modules Indienstellingen en Verhuuradministratie."

  Bekijk de hele case

  Jetair

  Jetair is een reisorganisatie behorende tot de groep van Tui. Jetair maakt bij de vestigingen in Oostende en Zaventem (Jetairport) gebruik van de Ultimo Facility Management software voornamelijk voor het beheer van reserveringen van vergaderzalen.

  Alain Allary: "In het verleden werd er gebruik gemaakt van een Excelbestand om alle reserveringen te beheren. Met de ingebruikname van Ultimo kunnen de medewerkers via de Self Service portaal zelf hun aanvraag doen en zijn wij instaat om de eindgebruiker beter te bedienen."

  Bekijk de hele case

   

   

  OCMW Leuven

  De ongeveer 30 medewerkers van de ondersteunende diensten van OCMW Leuven genieten door de inzet van Ultimo van meer structuur bij de uitvoering van hun taken. Aan de voorkant van het proces is echter de grootste winst geboekt door de inzet van Self Service als meldplatform voor de 1200 medewerkers van de organisatie.

  Wouter Dormaels (genomineerd voor de Ultimo Award 2014): "We zijn hierdoor in staat geweest om procedures in te korten en we krijgen steeds minder binnenkomende telefoontjes. De meldingen verlopen digitaal en dat resulteert ook in minder papier. De rapportages uit het systeem maken het leven ook een stuk eenvoudiger, doordat met een druk op de knop managementinformatie gegenereerd kan worden en de facturatie ook sneller en zorgvuldiger verloopt."

  Bekijk de hele case

  Universitair Ziekenhuis Antwerpen

  Binnen UZA wordt Ultimo breed ingezet bij het technische en facilitair beheer. De module Indienststelling biedt functionaliteit om indienststellingsdossiers aan te leggen. En de biotechnische dienst profiteert door de relatie tussen risicoclassificaties en onderhoud, de betere opvolging van werkorders en het eenvoudiger kunnen voldoen aan de JCI-accreditatie.

  Dirk Callens: “Ultimo draait op een nieuw platform, op de meest moderne technologie. Tablets, smartphones en notebooks raken meer en meer ingeburgerd: Het UZA kan mee met deze ontwikkeling én de doorontwikkeling van Ultimo. Het UZA is klaar voor de toekomst.”

  Bekijk de hele case

  Enkele andere Facilty Management gebruikers

  “Minder tijd kwijt aan zoeken en minder misverstanden.”

   Ik wil meer informatie ontvangen over Ultimo

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram Van Laeken
   Sales Engineer

   Nick Goossens
   Account Manager

   Wim de Beer
   Manager Sales


   Maandag - vrijdag, 8:00 - 17:00 uur: 015 - 444144