Wat maakt werken bij Ultimo bijzonder?

Ontdek hier waarom je voorgangers zo lang in dienst blijven en hoe zij voldoening halen uit hun werk. Eerst hieronder het actuele aanbod aan vacatures.

 

  Informatie aanvragen
  Demo aanvragen 
  Contact

  Openstaande vacatures

  Hieronder vind je een overzicht van de openstaande vacatures. Als jouw gewenste vacature er niet bij staat, aarzel dan niet om een open sollicitatie te doen. Wil je meer weten over werken bij onze organisatie, scroll dan verder naar beneden en lees meer over onze organisatie, onze bedrijfscultuur, de carrièremogelijkheden en arbeidsvoorwaarden en de ervaring van enkele collega’s.

  Overzicht openstaande vacatures


  • Geen openstaande vacatures

   

   

  Wie zijn wij?

  Wij zijn Ultimo Software Solutions en zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop, implementatie en ondersteuning van professionele business software. Het betreft standaard software voor de bedrijfsvoering van facilitaire organisaties, technische diensten, IT-afdelingen, infrabeheerders en –contractors.

  Met deze software zijn vrijwel alle ondersteunende processen in organisaties te managen, zoals het onderhoud van gebouwen, installaties, inventaris, infrastructuur en IT-assets, de vergaderplanning, de uitgifte van middelen, voorraadbeheer & inkoop, het beheer van contracten en nog veel meer. Onze Facility, Maintenance, IT Service en Infra Asset Management software behoort tot de leidende oplossingen in vele uiteenlopende branches. De software is onderscheidend door flexibiliteit zodat opdrachtgevers een standaard applicatie op maat verkrijgen. Dit wordt door onze consultants gerealiseerd tijdens de implementatie. Na de implementatie zorgen wij middels het supportteam voor de juiste ondersteuning van onze klanten.

  Carrière & arbeidsvoorwaarden

  Om onze gezamenlijke ambities waar te maken zijn wij ervan overtuigd dat we moeten investeren in de carrièremogelijkheden van jou als medewerker van Ultimo. Je wilt niet alleen groeien in je werk, maar ook vind je het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Dat is alleen mogelijk als er voor jou genoeg uitdaging is in je baan. Wij doen onze uiterste best om dat voor jou te realiseren: afstemming functie-inhoud op jouw competenties, voldoende doorgroeimogelijkheden, opleidingen en stages.

  Naast bovengenoemde mogelijkheden om vorm te geven aan je carrière bieden wij onze medewerkers uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

   

   

   

   

  Samen de schouders eronder

  Onze dienstverlening naar de klant wordt gekenmerkt door expertise, betrokkenheid en enthousiasme. We proberen ons werk altijd op een hoog kwalitatief niveau uit te voeren, waarbij we altijd zo pragmatisch mogelijk te werk wensen te gaan. Om dit te realiseren is het noodzakelijk om een hecht team van medewerkers te vormen. Onze onderlinge samenwerking wordt dan ook gekenmerkt door een betrokken, open en informele sfeer. Dat kan eigenlijk ook niet anders met een gemiddelde leeftijd van 32 jaar! Als jong team zetten we onze schouders eronder, blijven we met beide benen op de grond staan en streven we naar een open werksfeer.

  Ter versterking van de onderlinge band wordt veel belang gehecht aan gezamenlijke activiteiten. Enkele voorbeelden daarvan: wintersport (indien planbaar), kwartaalbijeenkomsten, etentjes, afdelingsuitjes, Kerstlunch.