Ervaar de praktijk bij onze Maintenance Management klanten

Al sinds 1988 bieden wij pragmatische oplossingen op het gebied van Maintenance Management. Graag stellen wij een kleine selectie van de klanten aan u voor. In eigen woorden vertellen zij u wat werken met Ultimo voor hen betekent.

 


   


  Coldset Printing Partners

  Coldset Printing partners, dagelijkse drukker van meer dan 400.000 verschillende kranten maakt al meer dan 10 jaar tevreden gebruik van Ultimo om het onderhoud goed te regelen en de uptime te maximaliseren.

  Pascal Coenen: “Het ganse onderhoudsteam is enthousiast over de software en samen zorgen wij gedisciplineerd voor serieus preventief onderhoud.”

  Bekijk de hele case

  Recticel Insulation

  Dertig bestaande software-applicaties vervangen door één CMMS. Het lijkt wellicht onmogelijk, toch is Recticel Insulation in Wevelgem precies daarin geslaagd.

  Piet Gabriel: “Doorslaggevend voor deze keuze waren vooral de flexibiliteit van de software, de gebruiksvriendelijkheid, de rapportagemogelijkheden en het feit dat alle toepassingen mogelijk moesten zijn in één centrale applicatie.”

  Bekijk de hele case


      


  Incotec

  Amcor

  Amcor Flexibles, de grootste verpakkingsonderneming in de wereld, maakt sinds 2009 intensief gebruik van Ultimo Maintenance Management. De Ultimo software heeft gezorgd voor kennisborging, keuze-onderbouwing en analyse- mogelijkheden, maar bovenal voor tijd- en kostenreductie.

  Stefaan van den Bossche: "Ons maintenance management is tegenwoordig volledig geïntegreerd. Alle data, planning en kosten worden centraal in één systeem geregistreerd."

  Bekijk de hele case

  Total Belgium / Arteco

  De Business Policy van Total/Arteco schrijft onder andere voor dat de medewerkers van de organisatie: de gezondheid, de veiligheid en het milieu moeten beschermen, moeten zorgen dat werkzaamheden op orde zijn voor audits en optimale prestaties moeten leveren.

  Hoe zorgt de afdeling ervoor dat aan de speerpunten uit de policy kan worden voldaan? En op welke manier kunnen zij dit vervolgens aantonen? Ultimo Maintenance Management biedt uitkomst. Er wordt niet alleen aan de Business Policy voldaan, maar door het mobiel werken met Ultimo is er ook een grote efficiencywinst geboekt.

  Bekijk de hele case


   


  Cofely


   


  Covra

  J.M. Huber

  J.M. Huber Materials is een Amerikaans bedrijf dat sinds 1998 grondstoffen produceert voor ondermeer de papierindustrie. De organisatie ondersteunt het asset management met de inzet van Ultimo Maintenance Management.

  Philippe Walraedt: “De flexibiliteit van de applicatie heeft ervoor gezorgd dat de acceptatie onder het personeel hoog was, en de algehele beheerkosten laag. Het werken met Ultimo zorgt ervoor dat alle onderhoudsinformatie in één systeem geborgd is.”

  Bekijk de hele case

  Enkele andere Maintenance Management gebruikers


  Agristo


  FrieslandCampina

   Informatie aanvragen
   Demo aanvragen 
   Contact

   Vraag meer informatie over onze maintenance management software aan

    

   Vraag een demonstratie van onze maintenance management software aan

    

   We staan ook telefonisch voor u klaar

   Bram Van Laeken
   Sales Engineer

   Wim de Beer
   Sales Manager

   Mike Timmerman
   Account Manager


   Maandag - vrijdag, 8:30 - 17:00 uur: 015 - 444144